nederlands
Tolk Frans en Spaans.
Selecteer een pagina. Professionele tolk en vertaaldiensten Frans en Spaans. Duidelijkheid, begrip en een prettige relatie. Ik geloof dat de basis van succes het volgende is: duidelijkheid, begrip, en een prettige relatie. Een taalbarrière hoeft daarvoor helemaal geen probleem te zijn want die kan ik voor je wegnemen.
Nederlands WikiWoordenboek.
Woorden in het Nederlands. Woorden in het Nederlands van lengte 10. Zelfstandig naamwoord in het Nederlands. Woorden in het Nederlands met audioweergave. Woorden met 3 lettergrepen in het Nederlands. Woorden in het Nederlands met IPA-weergave. Achtervoegsel s in het Nederlands. Lees meer
seo
Home Van Dale.
Contact / locaties. Over Van Dale Taaltrainingen. Zoek de betekenis of vertaling van een woord Nederlands nl-nl. Nederlands / Engels nl-en. Engels / Nederlands en-nl. Nederlands / Frans nl-fr. Frans / Nederlands fr-nl. Nederlands / Duits nl-du. Duits / Nederlands du-nl.
oil
Home Zorginstituut Nederland.
Dit alles om het geld voor de zorg, waar u ook aan bijdraagt, goed te besteden. We maken keuzes voor en namens álle Nederlanders. Zodat iedereen ook in de toekomst kan rekenen op goede en betaalbare zorg. Daar staan wij voor!
seo
Nederlands-Engels woordenboek vertaling bab.la.
Wist je dit al? Al onze woordenboeken zijn bidirectioneel, wat wil zeggen dat je woorden gelijktijdig in beide talen kan opzoeken. tok_pisin Tok Pisin. Zoek een Nederlandse term op in het woordenboek door jouw vraag in het zoekveld in te voeren. Je kunt in het Nederlands zoeken om van het Nederlands naar het Engels te vertalen, maar je kunt ook in het Engels zoeken naar Nederlandse vertalingen. Je kunt naast het woordenboek Nederlands-Engels eveneens zoeken in andere online woordenboeken door deze in het dropdown menu te selecteren.
google zoeken in het nederlands
Welkom op de website van NS NS.
Inloggen Mijn NS Zakelijk. Wat is Mijn NS? Mijn NS Ingelogd met: e emailaddress. Startpagina Mijn NS. NS International Open submenu. Terug NS International. Treinkaartjes voor reizen naar het buitenland koop je bij NS International. Trein naar Antwerpen. Trein naar Berlijn.
nederlands
Gratis woordenboek Van Dale.
Engels / Nederlands en-nl. Nederlands / Frans nl-fr. Frans / Nederlands fr-nl. Nederlands / Duits nl-du. Duits / Nederlands du-nl. Nederlands / Spaans nl-sp. Spaans / Nederlands sp-nl. Nederlands / Italiaans nl-it. Italiaans / Nederlands it-nl. Nederlands / Portugees nl-pt.
Nederlands-Engels woordenboek vertaling bab.la.
Je kunt in het Nederlands zoeken om van het Nederlands naar het Engels te vertalen, maar je kunt ook in het Engels zoeken naar Nederlandse vertalingen. Je kunt naast het woordenboek Nederlands-Engels eveneens zoeken in andere online woordenboeken door deze in het dropdown menu te selecteren.
Leer Nederlands Hogeschool Saxion.
Een goede beheersing van de Nederlandse taal vergroot je mogelijkheden en kan je professionele en sociale leven nieuwe impulsen geven. Voor anderstaligen biedt het StudieSuccesCentrum cursussen Nederlands aan op verschillende niveaus: van beginners CEF A0-niveau tot Staatsexamen II CEF B2-niveau en verder tot C1.

Contacteer ons